Potentiële locaties voor je evenement

Het bepalen van je locatie voor het plaatsvinden van je evenement is een grote pijler in het organiseren van een geslaagd evenement. Het moet immers aansluiten bij je doel en bij je idee en ook moet het groot genoeg zijn voor het aantal gasten dat je wilt uitnodigen. Bovendien kan het handig zijn dat er bijvoorbeeld al een cateringservice aanwezig is of dat er de mogelijkheid bestaat dit extern in te huren. Hieronder vind je een aantal tips voor een toffe Nederlandse locatie van je evenement.

Het Renaissance Amsterdam Hotel

Voor een chique evenement kun je heel goed terecht in het Renaissance Amsterdam Hotel. Midden in Amsterdam zit je hier goed voor een trouwerij, maar ook voor een zakelijk- of vrijetijdsevenement. Je loopt zo naar de hotspots van Amsterdam, maar kunt ook prima terecht in een van de zalen. Ook is het mogelijk een ruimte in de authentieke 17-eeuwse Koepelkerk te huren. Wil je een evenement waar je met gemak de cultuur van de stad bij betrekt en ook de mogelijkheden hebt tot logies, een fitnesscentrum en een heerlijk restaurant dan ben je hier helemaal aan het juist adres.

Het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre

Met een prachtig uitzicht over de Amsterdams grachten is het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre een unieke locatie voor een evenement. Je bent dicht bij de stad en bovendien hoef je je geen zorgen te maken over vervoer vanaf het station. Er zijn namelijk gratis shuttle services. Ook beschikt het Mövenpick hotel over talloze grote meeting rooms, waardoor deze locatie ook erg geschikt is voor een zakelijk evenement.

Kasteel de Hoogenweerth

Een trouwerij te vieren of een groots familie evenement? Beleef deze prachtige dagen in een bijzondere omgeving in Limburg. Kasteel de Hoogenweerth biedt unieke toegang tot de oevers van de Maas met een waanzinnig waterterras. Bovendien kun je er in authentieke stijl verblijven en mag je geheel privé met je gasten van de luxe van het kasteel genieten. Er zijn zelfs vergadersuites, zodat het ook voor een bedrijfsevenement een waardevolle locatie is. Mocht je er willen logeren dan is ook dit mogelijk in een van de prachtige suites.

Hyatt Regency Amsterdam

Meer in het Oosten van Amsterdam bevindt zich Hyatt Regency Amsterdam. In huiselijke aangename sferen kan dit jouw passende locatie zijn voor een zakelijk of bijvoorbeeld een feestelijk evenement. Naast gastenruimtes, een authentiek Indonesische keuken bevindt zich er ook een uitgebreid fitnesscentrum. Of het nu voor een workshop, vergadering of een trouwerij is, voor alle wensen bestaan er mogelijkheden.

Hilton Rotterdam

Midden in de levendige havenstad Rotterdam bevindt zich Hilton Rotterdam. Vanaf het treinstation Rotterdam Centraal is het makkelijk te lopen, net zoals de omliggende shopgebieden en restaurants zich binnen loopafstand van Hilton bevinden. In het hotel bevinden zich prachtige ruimtes waar heerlijk gerelaxt kan worden. Ook zijn er keurige vergaderruimtes, die een vergadering goed tot zijn recht laten komen. Slaapplekken met uitzicht op de Rotterdamse skyline zijn er genoeg en in de vrije tijd zijn Rotterdamse hoogtepunten in de nabije buurt.