Schakel de hulp in van deze eventplanners

Een evenement plannen doe je niet zomaar even tussendoor. Er komt heel veel bij kijken van de gastenlijst, tot de locatie en van de programmering tot de catering. Wanneer iedereen binnen je team al een drukke baan heeft en weinig tijd heeft om in te ruimen voor de planning van een evenement is het verstandig een evenement planner in te schakelen. Zo hoeven jullie niet te stressen en kunnen jullie met een gerust hart de organisatie overlaten aan een ervaren kracht. Zo weet je zeker dat het evenement tot in de puntjes goed in orde zal zijn. En een goede event planner zal met gemak jullie ideeën weten te vertalen tot een spetterend evenement.

Dutch Standard Events

Een van de grote spelers in het Nederlandse evenementenveld is Dutch Standard Events. Voor deze groep event planners staat innovatie en vernieuwing voorop om jouw of jullie visies om te zetten in ultieme belevingen. Zelfs binnen zakelijke congressen weten zij van de standaardconcepten af te wijken en kun je met hen vertrouwen op een goede afloop van jouw evenement. De vele experts van Dutch Standard Events zijn ervaren en vol creativiteit en artistieke ambities. Dat wat jullie organisatie of bedrijf zo uniek maakt wil Dutch Standard Events laten zien in door het evenement heen. Gasten kunnen jullie ruiken, proeven en voelen tijdens het event, zonder dat dit er te dik bovenop ligt. Dutch Standard Events zal een spannende en uitdagende keuze zijn, waar je compleet verrast zult worden met een vindingrijk evenement.

Holland Evenementen Groep

Met de Holland Evenementen Groep kun je de leukste bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, groepsuitjes en thema uitjes samenstellen. Van een Escape Room tot een WipeOut parcours, heeft Holland Evenementen Groep de spannendste ideeën voor een geslaagd evenement. Voor een groot aantal personen weet deze event planner alles op één locatie te regelen en daarbij te denken aan een middag- en avondprogramma. Op deze manier hoef jij je nergens druk over te maken en kan je alle zorgen en organisatie aan Holland Evenementen Groep overlaten. Stel een wensenpakket samen en voor je het weet licht jou perfecte evenement kant en klaar op tafel.

Flitz-events

Voor een tof uitje of bedrijfsuitje in Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland ben je bij Flitz-events aan het juiste adres. Het strand is natuurlijk de ultieme plek voor spanning en plezier. Flitz-events regelt de leukste uitjes voor je, zodat het enige dat jullie nog hoeven te doen niets meer dan genieten is. Ook voor Zandvoort of een badplaats naar keuze kun je terecht bij Flitz-events. De mogelijkheden gaan van het welbekend bubble voetbal naar powerkiten en van boeren beach golf tot een workshop zandsculpturen maken. Er is voor een jong en oud genoeg te doen en vaak kan dit gecombineerd worden met een heerlijk etentje in een van de vele strandpaviljoens. Zowel voor overdag als ’s avonds kun je je uitleven op en rondom het strand. Kies ’s avonds bijvoorbeeld voor een spannende escape room om je uitje met een hoogte punt aan adrenaline, spanning en teamwork af te sluiten.