Ultieme event beleving in een resort

Locaties maken of kraken een evenement en enig onderzoek is dan ook vereist. Wanneer je graag de buitenlucht in je evenement wilt betrekken, bijvoorbeeld wanneer het een trouwerij betreft of een natuurevenement, waar het buiten zijn erg belangrijk is kun je er natuurlijk niet omheen. Dan is een resort de beste locatie voor je event. Je ruikt de bomen of de geur van het strand, hoort de vogels of de zee en waant je te midden van de prachtige frisse kleuren van de natuur. De volgende resorts zijn tips wanneer je een locatie zoekt voor je evenement in Nederland.

Hof van Saksen

In Drenthe bevindt zich het Hof van Saksen waar je in mooie Saksische boerderijen kunt verblijven. Culinair is er genoeg te beleven, van kookles tot genot in het heerlijke restaurant. Ook qua ontspanning kom je er niks te kort. En dat allemaal te midden van de Drentse bossen. De zakelijke centra en een reusachtig evenementterrein geven je hier alle ruimte voor een ongekend evenement midden in groene tuinen en geurende bossen.

Parcs Oasis West Point Hotel & Beach Resort

Menigeen droomt al jaren van een romantische bruiloft aan het strand. Een unieke locatie natuurlijk voor een prachtige trouwerij. Parcs Oasis West Point Hotel & Beach Resort geeft gelegenheid om midden in de natuur elkaar het ja-woord te geven en het feestje groen te vieren. Bovendien kan er verblijven worden in luxe villa’s, waarna je zo een duik in de zee zou kunnen nemen. Voor allerlei soorten evenementen biedt het resort in natuurgebied de Punt een unieke locatie.

Zandvoort Beach Resort

Ben je op zoek naar een rustige locatie dicht aan zee en midden in de duinen, dan is Zandvoort Beach Resort de plek voor jou. Voor een kleinschalig familie evenement bijvoorbeeld komen jullie hier even helemaal tot rust. Het centrum van Zandvoort is maar een paar minuten lopen, zodat de levendigheid op gezocht kan worden wanneer je maar wil. Ook voor activiteiten buiten biedt het strand in je achtertuin natuurlijk oneindig veel mogelijkheden.

Terschelling Recreatie de Riesen

Zoek je een resort ver van de bewoonde wereld om je evenement geheel in stijl en naar wens te kunnen laten ervaren. Zorg dan dat je naar een eiland gaat, waar de boottocht je al helemaal in andere sferen brengt. Het groene bungalowpark De Riesen op Terschelling biedt daarvoor een passende locatie. Het is een fijne rustige plek en van alle gemakken voorzien om je evenement in goede banen te leiden. Bovendien kan al die eilandlucht wellicht erg inspirerend werken.

Fort Resort Beemster

Een duurzame en milieuvriendelijke keuze voor de setting van je evenement is Fort Resort Beemster. Zowel voor intieme meetings als voor grotere vergaderingen kun je hier prachtig terecht op nog geen twintig minuten van Amsterdam. Een uniek locatie om de stad te ontvluchten en inspiratie te vinden in de mooie omgeving van Fort Resort Beemster. In ongekende luxe en met een soort vanzelfsprekende gastvrijheid zal het je aan niks ontbreken op deze unieke plek.