Verschillende catering services in Nederland

Nederland heeft een aantal grote catering bedrijven. Catering houdt in dat voedsel op een bepaalde plek geleverd kan worden. Dit kan in een hotel zijn, tijdens een vergadering of op een random plek buiten in de natuur. Een cateringbedrijf zal alles uit de kast halen om je ultiem te laten genieten tijdens je pauze van culinaire hoogstandjes. Het moment dat er gegeten mag worden is over het algemeen voor een ieder een feest en het is aan de catering service om dit door de gasten smaakvol te laten ervaren. Al aan het eind van de 18e eeuw werd er voor het eerst een bal in het Amerikaanse Philadelphia voorzien van catering. Eind 19e eeuw schoten steeds meer cateringbedrijven uit de grond, vaak in de vorm van restaurant die de catering er naast aanboden. Later ontstonden ook bedrijven specifiek bedrijven gericht op catering. In Nederland kun je hierbij bijvoorbeeld denken aan KLM Catering Services.

De service van KLM Catering in het vliegtuig

De KLM Catering Services zorg voor heerlijk voedsel tijdens je vlucht. Hoog boven de bewoonde wereld kun je heerlijk genieten van een lekkere sandwich of snack. Door de hoogste graad van betrouwbaarheid, service en innovatie na te streven kun je er vanuit gaan dat je eten hoog boven in de lucht nooit gaat vervelen. Menu’s worden voortdurend aangescherpt en vernieuwd. Ook duurzaamheid en recycling is hier een belangrijke factor in. Denk aan de verpakkingen van het vliegtuigvoedsel. Door voortdurend in te spelen op de behoeften van de klanten weet KLM Catering Services haar maaltijden met specialistische gastronomische kennis almaar te verbeteren.

Aandacht voor detail met Noord Holland Catering B.V.

Een groot catering bedrijf die met aandacht aan je evenement zal werken is Noord Holland Catering B.V. Met professionele koks en duurzaam en maatschappelijk ondernemen weet Noord Holland Catering B.V. de smaakpapillen van de gasten op je evenement optimaal te prikkelen. Ze denken graag met je mee voor een passend menu bij je evenement om zo catering, locatie en programma tot een goedlopend geheel te maken. De mogelijkheden zijn oneindig van heerlijke broodjes voor de lunch, tot een high tea of high wine tot een uitgebreid diner buffet. Uiteraard kun je vooraf proeven, zodat je weet wat je gast voorgeschoteld krijgt.

Ga op originele toer met Zing Good Food Catering

Een originele keuze voor je catering is het in Amsterdam gelegen Zing Good Food Catering. Het is de ultieme keuze voor unieke hapjes die net weer eens iets anders zijn dan wat de gemiddelde gast gewent is. Je kunt zelfs op biologische toer gaan wanneer je dit wenst. Uniek om je gasten te verrassen op een bedrijfsborrel of een receptie. Er is de keus voor zowel koude als warme lunch catering en ze zoeken graag voor uit hoe de catering het best kan aansluiten op je budget. Haal alles eruit wat er in zit met Zing Good Food Catering. De liefde gaat immers door de maag en met deze keuze maak je baas en collega’s zeker gelukkig.